Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Ik zal deze reis nooit meer vergeten! (into the wild, Lapland)


Referentie I:

Daar gaan we dan 24 eigenwijze ondernemers die houden van een uitdaging, avontuur en veel lol.


De organisatie in handen van Eximo, dus we gaan weer wat speciaals beleven. Een team van Jeroens gaat ons coachen om aan alles, met veel enthousiasme deel te nemen. EN DAT IS ZE GOED GELUKT.


In een tijdsbestek van 4 dagen (incl de reis) hebben we alles mogen beleven wat je kunt bedenken bij - 38 graden. Op de eerste plaats natuurlijk de enorme kou. Gehuld in lagen kleding , een beschermende overal ,veel sokken en snowboots begint ons avontuur op een donkere weg naar onze eerste bestemming.We komen los. Angst, kou, plezier, overwinning, samenwerking en opwinding wisselen elkaar in een rap tempo, waardoor gelijk een saamhorigheids -gevoel onstaat.


De afwisseling in het activiteiten programma, de verscheidenheid van overnachtingslocaties en restaurants houden de spanning en verrassing erin bij het hele team.Warme punch in een Ice bar, slapen in een iglo,ijsvissen,langlaufen,sneeuwscooteren,sleehonden rennen en de meest uitzonderlijke blokhutten bezocht en dat alles in 84 uur.


Dank jullie voor het geweldige avontuur.

Jacky

 


Fotografie door EdwinTulkens, (één van de deelnemers) en Jeroen van de Kerkhof (Eximo)


Referentie II:

Lieve Jeroen, Jeroen en TYO, Ondanks dat ik wel eens de weg kwijt was, slecht in moppen ben, niet goed slaap op houten planken, de ijspegels aan mijn neus hingen, de stoom af en toe uit mijn oren kwam, er soms een beer in de iglo lag, en iemand die nooit stopt met praten, ik niet transpireerde in de sauna maar wel in de iglo, ik zo'n ervaren langlaufer ben, de lapse mannen naar zalm ruiken maar wel goed dansen, de honden poep geur nog ruik, ik af en toe een boom niet zag, we 6 manke honden hadden, mijn broek de laatste dag niet meer dicht kon, heb ik van iedere seconde intens genoten!!!


Van de natuur  de rendieren de honden de lappen de haardvuurtjes de begeleiding en vooral de gezelligheid samen! Super bedankt allemaal dat jullie mij zo hartelijk en warm hebben ontvangen in de groep. Ik zal deze reis nooit meer vergeten!


Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien! 

Dikke kus Femke.


Referentie III:

Jeroen, Jeroen + TYO_bestuur

Complimenten voor jullie!!! Zo maak ik nog eens wat mee. Koud in temperatuur, warm in gevoel, mooie foto's, fijne groep !!! Kijk al uit naar volgende trip !!!!!!!( Kamelen zijn ook leuk)!

T.Old Y- Ko


Fotografie door EdwinTulkens, (één van de deelnemers) en Jeroen van de Kerkhof (Eximo)