Wie zijn we
  • Nederlands
  • English

Enthousiaste professionals

 

Unieke incentives bedenken, ontwerpen en organiseren dat is waar het team van gedreven, enthousiaste en gepassioneerde professionals voor gaat.

Naast incentives bedenken en ontwerpen, organiseren we ook bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland.

Ons uitgangspunt van alle projecten is het doel dat u ermee voor ogen heeft. Of het nu gaat om het motiveren van uw medewerkers, het versterken van de band met uw relaties of het belonen van uw personeel. Wij zorgen dat het gewenste effect bereikt wordt, en meer!

Tijdens het bedenken, ontwerpen en organiseren van een incentive of events gaan we te werk met: Inspiratie, deskundigheid, gedrevenheid, passie en onafhankelijkheid.

We leveren altijd maatwerk: Van ééndaagse evenementen dichtbij huis tot unieke incentives naar de meest adembenemende plekken der aarde.

incentive reis Dubai incentivereis Spanje incentivereis Marrakech, Marokko

“Leef je leven, doe waar je jezelf goed bij voelt”

Wij bieden u de rust, de omgeving, de activiteiten en de beleving waarmee u inspiratie opdoet en op spontane wijze in contact komt met uzelf en met anderen. Een ervaring die in het geheugen van u en uw gezelschap gegrift zal blijven staan.

‘Out of bound’

“Out of bound” betekent voor ons: “buiten de geijkte paden” en dat is wat we in ons achterhoofd hebben, telkens als we voor u een Incentive of event bedenken, ontwerpen en organiseren.

Wij willen met u onontdekte Incentive bestemmingen verkennen. Zodra onze avontuurlijke geest uit de fles mag, begeleiden wij u naar de meest betoverende gebieden en laten wij u van het authentieke leven van eeuwenoude volkeren proeven. Eximo legt de wereld aan uw voeten.

Incentivereis Marokkoincentive Chamonix, Frankrijk Incentive Jordanie

Persoonlijke aandacht

Aangezien alleen u kunt bepalen hoe die wereld er uit zou moeten zien, is persoonlijke aandacht voor uw wensen en eisen binnen het Eximo-team een vanzelfsprekendheid. Peter-Jan Donders en Jeroen Buyink, beide eigenaren, zijn dan ook altijd zelf nauw bij de projecten betrokken. U kunt altijd bij hen terecht voor specifieke vragen of ideeën.

 Peter-Jan Donders   06-2365 1671    pjd@eximo.nl  Voeg V-card toe aan Outlook
 Jeroen Buyink   06-5362 2288   jb@eximo.nl Voeg V-card toe aan Outlook

 Eximo Jeroen Buyink 

Respect & verantwoordelijkheid

Evenementen en incentive reizen kunnen lokaal ook negatieve gevolgen hebben. Bij onze reizen voelen wij ons verantwoordelijk om zo veel mogelijk rekening te houden met de aspecten milieu, mensen, natuur en cultuur.

Duurzaam Incentives en events bedenken, ontwerpen en organiseren betekent voor ons onder andere dat we in onze reizen zoveel mogelijk gebruik van (kleinschalige) accommodaties, activiteiten aanbieders en restaurants die in handen zijn van de lokale bevolking.  Zo komen we op de mooiste plekken en ontmoeten we de inheemse cultuur.

Referenties

Velen gingen u al voor. Kijk voor verhalen van unieke incentives en events bij onze referenties.

incentivereis IJsland incentivereis Peru

Site lid!

Wij zijn lid van 'The Society of Incentive & Travel Executives (SITE). Dit is een wereldwijd keurmerk voor kwaliteit van de incentive- en reisbranche. 

Bent u op zoek naar inspiratie voor unieke Incentives? Bel de specialist voor unieke incentives in binnen- en buitenland: EXIMO Incentive Travel & Business Events

 

Site International Foundation